Gratis fotografering i dagpleje og børnehave

Konceptet er super simpelt:

  • Fotograferingen er gratis

  • Jeg har styr på GDPR (persondataloven)

  • Billeder kan ses online på en sikret hjemmeside med kode

  • Der er absolut intet krav om køb af billeder

  • Priserne starter fra 69kr pr billede, samt eksklusive pakketilbud kun til mine institutionskunder

  • Dagplejer / børnehaven får 5 billeder, som kan bruge online på fx hjemmeside, facebook osv. (hvis forældrene har godkendt det selvfølgelig)

Inden fotografering

Det er super nemt at få mig ud som fotograf!

Det foregår på denne måde:

Vi aftaler en tid og sted, hvor jeg kommer forbi og tager nogle skønne billeder.

Inden jeg kommer og fotografere, så skal forældrene underskrive en samtykkeerklæring, som jeg har fået udarbejdet af en advokat.

Dette gør at vi overholder persondataloven og det eneste du skal gøre, er at printe den ud og bede forældrene underskrive den. – har du ikke en printer, så kommer jeg forbi med dem til dig.

Under fotografering

Billederne tages ude hos dagplejeren eller børnehaven og meget gerne på en lejeplads eller i naturen, hvis vejret tillader det. Jeg har selvfølgelig mobilt fotostudie med hvid/sort baggrund som kan stilles op hos jer, hvis i ønsker dette. Dog synes jeg at billederne bliver mere unikke, hvis de tages udendørs.

Jeg sætter 1-2 timer af til fotografering, således jeg er sikker på at have nok billeder af alle børnene og der er taget forbehold for små pauser. – der er rigeligt med tid.

Efter fotografering

Når billederne er taget, så tager jeg hjem og sortere og redigere de mange billeder.

Billederne bliver efterfølgende lagt op på en sikret hjemmeside, som billederne kun kan ses af institutionen og forældrene. Dette er igen for at have så høj en sikkerhed som muligt.

Inde på hjemmesiden hvor de kan se billederne, er det også muligt at købe dem. Der er priser fra 69kr pr billede og forskellige pakketilbud, hvor man sparer en masse penge hvis de køber flere billeder. Her kan de nemt og enkelt bestille billederne. Betaling foregår via bankoverførsel eller mobilepay.

Det er vigtigt for mig at understrege, at der absolut ikke er nogen krav om køb overhovedet!

De købte billeder leveres enten direkte hjem til forældrene eller nede hos dig, afhængig af hvad i foretrækker. Dette aftales nærmere.

Hvad så nu?

Jeg håber du er klar til at booke mig som fotograf. Det er som sagt gratis, så test mig af og lad mig fange de unikke øjeblikke, som vil skabe minder for livet!

Du kan kontakte mig på mail på bc@BrianChristensenPhoto.com eller benytte kontaktformularen her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål er du også yderst velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Iværksætter og fotograf Brian Christensen