Billeder online handler om at skabe troværdighed omkring din virksomhed.

83% af de besøgende på din hjemmeside er mere tilbøjelige til at kontakte dig, hvis hjemmesiden indeholder billeder.

Dét kan gøres via billeder ”in action”, hvor du eller virksomhedens øvrige medarbejder foretager noget relevant arbejde. Er du maler, maler du. Er du vinduespudser, pudser du vinduer. Denne type billeder understøtter virksomhedens branding, hvilket skaber troværdighed.

Det kan også være billeder af færdige projekter, så potentielle kunder kan se kvaliteten af dit arbejde. Nogle vælger at bruge stockfotos på deres hjemmeside, men netop fordi der ikke er tale om egne billeder, men billeder som kunderne kan støde på flere steder, vil det af mange blive opfattet som utroværdigt, og det kan resultere i, at kunden vælger en konkurrent i stedet.

LinkedIn Profil Billede

Billeder skaber kunder.

Udover troværdighed, giver billeder også en større interesse; både online og offline.

Derfor bør du vælge professionelle billeder; både til hjemmeside, sociale medier og fysisk reklamemateriale. Fotosessionen foregår på en udvalgt destination, hvor du kan udføre arbejdet eller fremvise projektet. Billederne kan naturligvis også laves til PR; for eksempel avisartikler.

Kunder tænker visuelt.

Professionelle billeder er dermed en investering, der hurtigt tjener sig ind.

Udover, at sandsynligheden, for at de besøgende på din hjemmeside vil kontakte dig, er væsentligt større, har billeder også en positiv indvirkning på din placering i søgemaskinerne. Uden billeder vil det være stort set umuligt at få en placering på side 1 på de ønskede søgeord. Kontakt mig i dag, hvis du søger en professionel fotograf i Aalborg – eller et hvilket som helst andet sted i Danmark.

Priser & Tilbud

Alle priser er bedst til at udregne ved at tage en snak med jer og finde ud af hvad i har behov for. Da hver virksomhed har forskellige behov, om det er billeder til hjemmesider, PR & markedsførings materiale. Tag kontakt til mig og sammen kan vi få et skræddersyet et tilbud der passer lige netop til jeres behov.

Kontakt Mig

Kontakt mig hvis du overvejer at få taget nye billeder.