Event og Konference Fotograf.

Øg opmærksomheden omkring jeres event eller skaf nye sponsorer til koncerten med professionelle billeder, der fanger øjeblikket.

Når du og din virksomhed vælger at bruge penge på et event eller en konference, bør I samtidig overveje en professionel erhvervsfotograf. Selve effekten af eventet vil vare meget længere med visuel dokumentation, der kan bruges på hjemmeside, sociale medier, i nyhedsbreve eller til fysisk reklamemateriale.

Billeder skaber interesse.

Som erhvervsfotograf tager jeg også gerne billeder til interne arrangementer og konferencer.

Måske kunder eller øvrige interesserede ikke havde mulighed for at deltage denne gang. Ved at fremvise gode billeder fra begivenheden, vil de, der ikke denne gang var med, være mere tilbøjelige til at deltage næste gang. Disse billeder kan dels bruges til evaluering eller at skabe god stemning på arbejdspladsen efterfølgende, men kan også være en lokkeand i forbindelse med hvervning af nye medarbejdere; billederne afspejler et godt arrangement på en god arbejdsplads, hvilket er attraktivt.

Suspekt Koncert
Rasmus Seebach - Koncert

Koncert Fotograf.

Med erfaring og mange spidskompetencer kender jeg vigtigheden af gode billeder til at fange de magiske øjeblikke.

Med mere end 6 års erfaring i fotografering ved Grøn Koncert, samt fotografering til diverse andre større koncerter som Rasmus Seebach, L.I.G.A og Carpark North, er koncertfotografering én af mine spidskompetencer. Jeg tilbyder fotografering til koncerter, koncertarrangementer og festivaler af alle størrelser og varigheder i både ind- og udland.

Billeder er også markedsføring

Magiske billeder er ikke blot lækre og flotte, de er også stærk markedsføringsmateriale.

Billeder fra koncerter, festivaler og øvrige arrangementer er dels rigtig godt markedsføringsmateriale, men det er også god dokumentation i forhold til nuværende og potentielle sponsorer. Jeg har et helt særligt blik for at fange øjeblikket og stemningen – og for at få sponsormateriale med på en god og understøttende måde.

Priser & Tilbud

Alle events & koncerter er forskellige, både i størrelser og mængde dækning der kræves, derfor er det vigtigt for mig at i får den bedste løsning. Kontakt mig, sammen finder vi den bedste løsning der passer nøjagtigt til jer.

Kontakt Mig

Kontakt mig hvis du overvejer at få taget nye billeder.