Forskellen på headshot billeder og billeder til LinkedIn kan godt være svær at se, så derfor vil jeg prøve og forklare forskellen.

Under menuen Personlig Branding, finder du både LinkedIn profilbilleder og headshots.

Generelt set er billederne meget ens, men der hvor headshots adskiller sig fra LinkedIn pakkerne, er den tid, grundighed og antallet af billeder der bliver taget.

Så hvilken pakke skal du så vælge?

Hvis du udelukkende skal bruge et nyt profilbillede til LinkedIn og ikke har de store problemer med at få taget billeder, så kan du sagtens vælge mellem de to LinkedIn pakker som jeg tilbyder.

Nogen af fordelene ved at vælge en headshot fotografering er at der bliver givet ekstra tid til dig. Så hvis du er typen der ikke er tryg foran kameraet, så er det en fordel. Du får også her mulighed for at skifte tøj hvis du gerne vil bruge billederne i forskellige sammenhænge. Det kunne være du skal bruge et billede til LinkedIn, Facebook, visitkort, artikler til avisen osv. Mulighederne er mange.

Med headshot pakkerne går vi altså mere grundig til opgaven og via coaching undervejs i fotograferingen, skaber vi den bedste version af dig selv.

Er du i tvivl om du skal vælge en Headshot fotografering eller LinkedIn pakken, så kontakt mig gerne og sammen finder vi ud af hvad der passer til dine behov.