Ofte Stillede Spørgsmål

Ofte Stillede Spørgsmål2019-06-29T19:48:50+02:00

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor tager du billederne henne?2019-08-26T16:02:33+02:00

LinkedIn billeder foregår i mit hjemmestudie i Aalborg.

Headshot fotografering foregår som regel også i studiet i Aalborg, men der er mulighed for at det kan foregå hos dig eller hvor du nu ønsker.

Erhvervsbilleder skydes oftest ude hos virksomhederne, hvis der er tale om medarbejderbilleder, events osv.

Jeg fotografere primært kunder i Aalborg og Nordjylland, men engang imellem vil jeg være at finde i København også.

Hvordan betaler jeg?2019-12-28T17:46:22+01:00

Når du booker en tid hos mig, så fremsender jeg en faktura, som kan betales via bankoverførsel eller med kreditkort.

I fakturaen fremgår din aftale tid til fotografering. Ved booking betales en forudbetaling på 20%, som fratrækkes det samlede beløb.

Dvs at hvis du booker en fotografering til fx 3.000kr, så betaler du 600kr ved booking, som bekræfter din tid. De resterende 2.400kr betales når billederne er leveret til dig.

For offentlige kunder er det også muligt at betale via EAN.

Hvordan booker jeg en tid?2019-08-26T15:44:38+02:00

Hvis du ønsker at booke en tid hos mig, så kan du udfylde kontaktformularen her på siden eller sende en sms på 52 11 03 83. Du er også velkommen til at ringe på samme nummer og så indtale besked hvis jeg ikke har mulighed for at tage den. Så ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg foretrækker dog at du kontakter mig via kontaktformularen så vi har kontakten på skrift i tilfælde af tvivlsspørgsmål.

Kan jeg bruge LinkedIn billederne på min Facebook profil?2020-08-16T08:14:10+02:00

Jeg får ofte spørgsmålet, om man kan bruge de samme billeder fra LinkedIn, på sin Facebook profil.

Det kan du sagtens! Du skal dog være opmærksom på at bruge dine Facebook profilbilleder på din LinkedIn profil. På Facebook er det helt fint at have et afslappet billede, men den går ikke altid an på LinkedIn.

Billederne til LinkedIn skal nemlig være af mere seriøs karakter. Ikke forstået på den måde, at du skal sur ud, absolut ikke. Men du skal se professionel ud på LinkedIn. Det er ikke nødvendigt på Facebook, her er det ok med klaphat og en bajer i hånden.

Hvad er forskellen på headshots billeder og billeder til LinkedIn?2021-02-17T20:08:16+01:00

Forskellen på headshot billeder og billeder til LinkedIn kan godt være svær at se, så derfor vil jeg prøve og forklare forskellen.

Under menuen Personlig Branding, finder du både LinkedIn profilbilleder og headshots.

Generelt set er billederne meget ens, men der hvor headshots adskiller sig fra LinkedIn pakkerne, er den tid, grundighed og antallet af billeder der bliver taget.

Så hvilken pakke skal du så vælge?

Hvis du udelukkende skal bruge et nyt profilbillede til LinkedIn og ikke har de store problemer med at få taget billeder, så kan du sagtens vælge mellem de to LinkedIn pakker som jeg tilbyder.

Nogen af fordelene ved at vælge en headshot fotografering er at der bliver givet ekstra tid til dig. Så hvis du er typen der ikke er tryg foran kameraet, så er det en fordel. Du får også her mulighed for at skifte tøj hvis du gerne vil bruge billederne i forskellige sammenhænge. Det kunne være du skal bruge et billede til LinkedIn, Facebook, visitkort, artikler til avisen osv. Mulighederne er mange.

Med headshot pakkerne går vi altså mere grundig til opgaven og via coaching undervejs i fotograferingen, skaber vi den bedste version af dig selv.

Er du i tvivl om du skal vælge en Headshot fotografering eller LinkedIn pakken, så kontakt mig gerne og sammen finder vi ud af hvad der passer til dine behov.

Jeg håber du fandt svar på dine spørgsmål, hvis ikke er du velkommen til at tage kontakt til mig.

Kontakt Mig

Skal jeg tage dine næste billeder? – Så udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig!

    Go to Top