Headshot Event 2020

Hvad er Headshot Event 2020?

UPDATE D. 11 DECEMBER:

Der er stor efterspørgsmål fra personer der ikke er opsagt grundet covid-19, men som gerne vil deltage alligevel.

Derfor har Brian Christensen og Slotshotellet Aalborg besluttet, at række en ekstra hånd ud i denne hårde juletid og åbne op for at alle der er arbejdsløse kan booke tid til Headshot Event 2020.

Dette betyder at der vil blive fotograferet både d. 17 og 18 december, hvor i alt 100 personer kan få taget et gratis portrætbillede til deres LinkedIn / CV.

Derved kan Headshot Event 2020 tilbyde samlet set 150 gratis fotograferinger dette år.

En kæmpe stor tak til Slotshotellet Aalborg for at sponsorere faciliteterne!

Headshot Event 2020 er et nystartet projekt, skabt af fotograf Brian Christensen.

Formålet med Headshot Event 2020 er at give lidt tilbage til samfundet.

Brian Christensen har derfor sat sig for, at donere 1 portrætbillede væk til 100 personer, fuldstændig gratis, til de mennesker der er blevet opsagt grundet covid-19 situationen.

Billedet vil kunne bruges på b.la. LinkedIn / CV og være en hjælp til at finde et nyt job.

Statistikker viser at man på LinkedIn opnår op til 21 gange så mange visninger, hvis man har et nyt og godt profilbillede. Derfor er det oplagt at få skiftet sit gamle billede ud med et nyt. Et nyt professionelt portrætbillede kan nemt koste over 1.000kr, men er du blevet opsagt grundet Covid-19, kan du altså få det 100% gratis når eventet bliver holdt.

Headshot Event 2020 bliver afholdt i København d. 5 november 2020 fra kl 10-17 og i Aalborg d. 17-18 december 2020, begge dage fra kl 9-17.

Tilmelding og praktisk info:

Aalborg

Hvor: Slotshotellet Aalborg

Adresse: Rendsburggade 5, 9000 Aalborg

Hvornår: Torsdag og Fredag d. 17-18 december begge dage kl 9-17

Pris: Gratis for personer der er opsagt pga. Covid-19. (udvidet til at gælde alle arbejdsløse)

Tilmelding via dette link:

Vigtig information – Aalborg:

Booking:

Du booker dig ind på en tidsramme af 30 min. Hver tidsramme har plads op til 4 personer, således vi ikke samles for mange af gangen.

Mødetid:

Vær præcis på tidspunktet. Mød op i mødelokalet alene, så vi ikke er for mange samlet.

Har du en bekendt med, kan de evt vente i hotellets foyer.

Mødested:

Fotograferingen finder sted på Slotshotellet Aalborg

Adressen er: Rendsburggade 5, 9000 Aalborg.

Har du svært ved at finde lokalet, kan du spørge om vej i receptionen.

Find vej:

I bil: Der er mulighed for at parkere i parkeringshuset i Friis som er tæt ved, eller ved hotellet. Husk at tilkøbe p-billet.

Med bus: Stoppestedet på Nytorv (Østerågade) er nok pt. det tætteste. Herfra er der en gåtur på cirka 600m til Slotshotellet Aalborg.Makeup, hår, tøj osv:

Du skal selv sørge for at gøre dig klar hjemmefra, da der ikke er tid til at lægge makeup under din fotografering.

Billederne bliver taget på hvid baggrund, så tag gerne farvet tøj på der skaber en god kontrast. Et godt headshot billede til LinkedIn og CV er et “rent” billede, hvor tøjet og smykker ikke må tage for meget opmærksomhed. Det er din personlighed vi skal have frem på billedet. Så hold dig gerne til noget simpelt, men noget som du føler dig tilpas i. Er du i tvivl, så send mig en mail.

Fotografering:

I er op til 4 personer der skal fotograferes indenfor samme tid, men i tilfældig rækkefølge. Din fotografering tager cirka 5 min. fra start til slut. Vi udvælger dit bedste billede og det færdige billede bliver sendt til din email indenfor 7 dage.

COVID-19 Info:

Der skal bæres mundbind / visir på Slotshotellet Aalborg i henhold til de gældende regler. Når du er i lokalet hvor billedet skal tages, må du tage det af. Der vil selvfølgelig være håndsprit til stede, så alle forholdsregler er taget.

Sponsor for Headshot Event 2020 – Aalborg:

Slotshotellet Aalborg Logo

Tilmelding og praktisk info:

København

Hvor: Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers

Adresse: Ørestads Boulevard 114-118, 2300 København S

Hvornår: Torsdag d. 5 november kl 10-17

Pris: Gratis for personer der er opsagt pga. Covid-19.

Tilmelding via dette link:

Crowne Plaza Copenhagen Towers

Vigtig information – København:

Booking:

Du booker dig ind på en tidsramme af 30 min. Hver tidsramme har plads til 4 personer, således vi ikke samles for mange af gangen.

Mødetid:

Vær præcis på tidspunktet. Ankommer du i god tid, så kan du nyde en kop kaffe eller andet lækkert på hotellets cafe til fornuftige priser. Mød op i mødelokalet alene, så vi ikke er for mange samlet, så hvis du har en bekendt med, kan de evt vente nedenfor i hotellet.

Mødested:

Fotograferingen finder sted på Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers, i mødelokalet Volga på 3. sal.

Adressen er: Ørestads Boulevard 114-118, 2300 København S.

Har du svært ved at finde det, kan du spørge om vej i receptionen.

Find vej:

I bil: Der er parkeringskælder i hotellet til 20kr pr. time.

Med metro og tog: Stå af ved Ørestad station, der ligger få min gang fra Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers.Makeup, hår, tøj osv:

Du skal selv sørge for at gøre dig klar hjemmefra, da der ikke er tid til at lægge makeup under din fotografering.

Alternativt kan et af hotellets toiletter bruges hvis håret lige skal sættes igen. Men sørg for at vær klar til at blive fotograferet når din bookede tid starter. Billederne bliver taget på hvid baggrund, så tag gerne tøj på der skaber en god kontrast. Et godt headshot billede til LinkedIn og CV er et “rent” billede, hvor tøjet og smykker ikke må tage for meget opmærksomhed. Det er din person vi skal have frem på billedet. Så hold dig gerne til noget simpelt, men noget som du føler dig tilpas i. Er du i tvivl, så send mig en mail.

Fotografering:

I er op til 4 personer der skal fotograferes indenfor samme tid, men i tilfældig rækkefølge. Din fotografering tager cirka 5 min. fra start til slut. Vi udvælger dit bedste billede og det færdige billede bliver sendt til din email indenfor 7 dage.

COVID-19 Info:

Der skal bæres mundbind / visir på Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers i henhold til de gældende regler. Når du ankommer til mødelokalet må du tage det af. Der vil selvfølgelig være håndsprit til stede, så alle forholdsregler er taget.

Sponsor for Headshot Event 2020 – København:

BC Hospitality Group
Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers

Vi ses!

Hvis du sidder og har nogle spørgsmål eller kommentarer til eventet, så er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf 52110383 eller sende mig en mail via kontaktformularen eller på bc@BrianChristensenPhoto.com

Jeg glæder mig til at se dig!

Iværksætter og fotograf Brian Christensen