Headshot Fotograf

Et professionelt headshot formår at understøtte dit brand, din virksomhed og din person, hvilket skaber troværdighed.

Uden et headshot – et professionelt billede af dig – på din hjemmeside, er der stor sandsynlighed for, at dine besøgende vælger en anden; én de på forhånd kan sætte ansigt på.

Et headshot er den perfekte løsning til dig, der gerne vil give dit professionelle image et personligt touch. Statistikker viser, at du som eks. læge, coach og psykolog får flere henvendelser, hvis du er afbilledet på din hjemmeside. Billedet har til formål at skabe troværdighed, og det skal naturligvis afspejle din professionalisme og kyndighed – det gør et godt headshot.

Skab troværdighed med et headshot.

Så snart du på den ene eller anden måde har med kunder eller klienter at gøre, kan det give god mening for dig at få taget professionelle headshots.
Langt hen ad vejen er vi mennesker nemlig mere tilbøjelige til at søge hjælp hos én, som vi i forvejen har sat ansigt på, end hos én, der virker
fuldkommen fremmed.

Ud over at et headshot helt lavpraktisk betyder, at besøgende allerede på din hjemmeside får mulighed for at sætte ansigt på dig, tjener et sådant shot også et andet formål: Med dit headshot har du nemlig mulighed for at fremstå lige nøjagtig, som du gerne vil.
Din personlighed, din ekspertise og din professionalisme kan fremhæves gennem det rette headshot.
Du kan på den måde give de besøgende på din hjemmeside en idé om, hvad de kan forvente, hvis de vælger netop dig til at hjælpe dem.

Med andre ord er et headshot med til at skabe troværdighed omkring dig selv eller din forretning, og det kan i høj grad være med til at lokke flere kunder eller klienter til.

LinkedIn Profil Billede

Sådan foregår fotograferingen hos mig.

Erfaring viser, at billederne bliver langt bedre, hvis de tages i en afslappet atmosfære. Gennem coaching og humor får jeg dig til at føle dig tryg foran kameraet. 

Når du får taget headshots hos mig, gør jeg meget ud af at få dig til at føle dig godt tilpas igennem hele forløbet.
Når du er komfortabel i situationen, skinner selvtilliden igennem på billederne, og det er et af de primære mål.
Når jeg tager headshots, sørger jeg derfor også altid for, at der er god tid.
Der er tid til at prøve forskellige ting af, og der er mulighed for eksempelvis at skifte tøj eller frisure undervejs.

Når der er god tid til at eksperimentere, og til at du bliver komfortabel med situationen, kan vi helt sikkert få et godt resultat.
Faktisk garanterer jeg, at du bliver tilfreds med dine headshots, og hvis ikke det er tilfældet, er hele herligheden derfor også på min regning.
Du skal kunne bruge dine headshots til at brande dig selv eller din virksomhed, og kan du ikke dét, skal du naturligvis ikke betale for dem.

Se resultatet og effekten.

Her kan du se et resultat med én af mine kunder. Kunden har fået coaching af mig og fået taget et professionelt headshot billede.

Træk i slideren for at se billedet af “Før & Efter”.

Prisliste

Prisen er simpel. Du betaler ét beløb for fotograferingen og derefter kan du købe det antal billeder du ønsker. På den måde betaler du kun for det som du har brug for.

Headshot & LinkedIn billeder

995.- inkl. momsPrisen er for fotografering.
  • Ubegrænset tid i fotostudie
  • Ubegrænset antal tøjskift
  • Sort / Hvid baggrund
  • Udvælgelse af billeder efter endt fotosession
  • Professionel redigering af billeder
  • Billederne leveres i både fuld- og web opløsning
  • Billederne leveres til digital download
  • 295.- pr. færdigt billede. (Du betaler kun for det du har brug for)

Der er også mulighed for tilkøb f.eks. Makeup artist. Kontakt mig og forhør dig nærmere. Leveringen på alle headshot- og LinkedIn billeder billeder er højst 7 hverdage.

Bemærk: Priserne er inkl. moms, men ekskl. evt kørsel mm. Kontakt mig for endelig pris.

Bor du på Sjælland? – Ingen problem. Kontakt mig for at høre nærmere.

Kontakt Mig

Kontakt mig hvis du overvejer at få taget nye billeder.