Det giver både personlig og økonomisk gevinst.

Profiler med billeder bliver vist 21 gange mere end profiler uden billeder.
Profiler med billeder får 9 gange flere anmodninger end profiler uden billeder.

LinkedIn er efterhånden et så udbredt værktøj, at de fleste virksomhedsejere eller potentielle samarbejdspartnere vil slå din profil op, inden de kontakter dig.
Din LinkedIn profil bør derfor fungere som et online CV, og noget af det vigtigste for førstehåndsindtrykket er et professionelt profilbillede.

LinkedIn Profil Billede

Portrætbillede til sociale medier.

LinkedIn er efterhånden et så udbredt værktøj, at de fleste virksomhedsejere eller potentielle samarbejdspartnere vil slå din profil op

LinkedIn billederne er en light version af et Headshot. Selve fotosessionen er kortere, hvorfor der heller ikke er lige så meget coaching undervejs. Du kan dog stadig stole på at forlade studiet med nogle gode billeder. Fordelen ved denne pakke er, at billederne er skåret og redigeret, så de passer præcis til forholdene på LinkedIn, og de er derfor lige til at indsætte på profilen, når du modtager dem.

Dine sociale medier er en åben bog.

Din LinkedIn profil bør derfor fungere som et online CV, og noget af det vigtigste for førstehåndsindtrykket er et professionelt profilbillede.

Med de sociale medier er der kommet en gennemsigtighed i alt, vi foretager os. Uanset, om din profil er privat eller professionel, har alle andre mulighed for at tilgå den i alle døgnets timer. Leder du efter et nyt arbejde, eller vil du bare gerne være godt forberedt på at blive kontaktet af kunder eller nye samarbejdspartnere, bør din profil til enhver tid stå skarpt. Den skarphed starter med et professionelt profilbillede.

Pris Oversigt

Headshot & LinkedIn billeder

995.- inkl. momsPrisen er for fotografering.
  • Ubegrænset tid i fotostudie
  • Ubegrænset antal tøjskift
  • Sort / Hvid baggrund
  • Udvælgelse af billeder efter endt fotosession
  • Professionel redigering af billeder
  • Billederne leveres i både fuld- og web opløsning
  • Billederne leveres til digital download
  • 295.- pr. færdigt billede. (Du betaler kun for det du har brug for)

Kontakt Mig

Kontakt mig hvis du overvejer at få taget nye billeder.