Velkommen til min nye hjemmeside!

I dag er det d. 1 juli 2019 og i dag er dagen, hvor min nye hjemmeside går i luften!

Jeg er startet ud som selvstændig erhvervsfotograf og derfor følte jeg også det var på tide, at skifte min gamle hjemmelavede hjemmeside ud med en ny professionel hjemmeside.

Jeg har været SÅ spændt på at lancere den nye hjemmeside og den har været længe undervejs. Men det har været det hele værd. Jeg er så glad for resultatet og må lige give en kæmpe stor tak og kredit til Artur Prip fra Octanen.com som har lavet denne hjemmeside.

Her på hjemmesiden kan du finde et overblik over mine forskellige ydelser, priser og ikke mindst bloggen som du sidder og læser lige nu. Bloggen vil jeg bruge til at dele min viden med jer, fortælle om spændende cases, oplevelser osv som jeg får.

Jeg håber du vil læse med og hvis du har et emne eller spørgmål du kunne tænke dig jeg tager op her på bloggen, så smid mig endelig en besked på kontaktformularen.

Tusind tak fordi du læser med og jeg håber du vil følge med i min rejse.

/Brian