Professionel fotograf med speciale i mennesker og events

”Det handler ikke om at være smuk eller tynd. Det handler om at vise sig hvem du er. Jeg skaber den bedste version af dig!”

Mit navn er Brian Christensen. Jeg er professionel erhvervsfotograf og iværksætter. Mit udgangspunkt er Aalborg, men jeg tager gerne rundt i landet – eller sågar en tur til udlandet, hvis det kræves.  Jeg tager billeder “on location” eller i fotostudie – og jeg gør det med humor, smil og latter. At få taget billeder af mig er hverken kedeligt eller formelt.

Sammen skaber vi de resultater som du ønsker at opnå med dine billeder!

Iværksætter og fotograf Brian Christensen

Efter mange tusinde billeder i kassen, har jeg udviklet min stil og mit speciale.

Mit mål er at blive kendt for mine store passioner, som er headshot- og koncert / event fotografering.

Headshot billeder er en fantastisk stil, hvor små ændringer kan gøre en kæmpe forskel.

Jeg ser ofte folk komme ind i studiet og være meget skræmte og utrygge ved situationen, for derefter at forlade mig igen efter 1-2 timer og give mig en krammer og sige at de føler sig mere selvsikre og at de aldrig har fået taget så gode billeder før. – den følelse jeg får indeni mig selv, kan slet ikke beskrives!

Med mere end 7 års erfaring i koncertfotografering i forbindelse med Grøn Koncert, fotografering til øvrige store koncerter, samt tidligere fast samarbejde med ishockeyklubben Aalborg Pirates, ligger mine spidskompetencer især også inden for event og koncert fotografering.

Som kunde vil du ikke kun få glæde af min erfaring som fotograf; mit iværksætteri har bidraget til stor viden om og erfaring inden for webdesign, SEO og markedsføring – og den erfaring kan du naturligvis også trække på i vores samarbejde.

Der var en god og afslappet stemning under fotograferingen. Masser af humor, som gjorde det nemt at slappe af og have det sjovt. Derudover tager du nogle skønne billeder!

Michelle Ann Feighery

Vi fik både stemningsbilleder fra koncerten, af de frivillige og deltagerne fra hele pladsen. Vi har efterfølgende fået kigget alle de flotte billeder igennem, der både gav anledning til smil og varme tilbageblik, og vi er enormt taknemmelige for alle billederne. Brian Christensen var enormt pålidelig før og under festivalen og hurtig til efterfølgende at udvælge og redigere billeder. Tusind tak!

Kathrine Lyster H. Hansen, Chief of Charity

Brian skabte en tryg og hyggelig stemning, med god humor og masser af smil. Vores billeder er blevet så flotte, og han formåede hele tiden at få os til at grine, så vi til sidst havde helt ondt i kinderne.

Laura Borg

Meget imødekommende, professionel, og super god til at svare på alle spørgsmål meget hurtigt. En person man hurtigt føler sig rolig ved.

Danielle Ovesen

Professionel igennem hele processen. Klart at anbefale!

Malene Emilie Greiffenberg

Yderst professionel og passioneret fotograf, som ligger vægt på kvalitet og ønsker. Brian er helt klart anbefalelsesværdig! Du får kun 4,5 stjerner ud af 5, men det er også kun fordi jeg havde så ondt i kæben da jeg kom hjem, af at grine og smile så meget.

Sofia Esmeralda

Brian er en yderst behagelig samt professionel fotograf. Har arbejdet sammen med ham en del gange efterhånden. Der er smil, latter og humor under hele forløbet og resultatet er ALTID i top!

Sacha Blaabjerg

Kontakt Mig

Skal jeg tage dine næste billeder? – Så udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig!