Gratis dagpleje fotografering i Nordjylland

Konceptet er super simpelt:

Inden fotograferingen.

Det er super nemt at få mig ud som fotograf!

Det foregår på denne måde:

Vi aftaler en tid og sted, hvor jeg kommer forbi og tager nogle skønne billeder.

Inden jeg kommer og fotografere, så skal forældrene underskrive en samtykkeerklæring, som sendes til dagplejen via mail.

Dette gør at vi overholder persondataloven og det eneste du skal gøre, er at printe den ud og bede forældrene underskrive den. – har du ikke en printer, så kommer jeg forbi med dem til dig.

Under fotograferingen.

Billederne tages ude hos dagplejeren og meget gerne på en lejeplads eller i naturen, hvis vejret tillader det. Jeg har selvfølgelig mobilt fotostudie med hvid/sort baggrund som kan stilles op hos jer, hvis i ønsker dette. Dog synes jeg at billederne bliver mere unikke, hvis de tages udendørs.

Jeg sætter 1-2 timer af til fotografering, således jeg er sikker på at have nok billeder af alle børnene og der er taget forbehold for små pauser. – der er rigeligt med tid.

Billede af barn på afstand

Efter fotograferingen.

Når billederne er taget, så tager jeg hjem og sortere og redigere de mange billeder.

Billederne bliver efterfølgende lagt op på en sikret hjemmeside, som billederne kun kan ses af institutionen og forældrene. Dette er igen for at have så høj en sikkerhed som muligt.

Inde på hjemmesiden hvor de kan se billederne, er det også muligt at købe dem. Der er priser fra 69kr pr billede og forskellige pakketilbud, hvor man sparer en masse penge hvis de køber flere billeder. Her kan de nemt og enkelt bestille billederne. Betaling foregår via bankoverførsel eller mobilepay.

Det er vigtigt for mig at understrege, at der absolut ikke er nogen krav om køb overhovedet!

De købte billeder leveres enten samlet til dig som dagplejer, eller også kan forældrene afhente billederne i fotostudiet, afhængig af hvad i foretrækker. Dette aftales nærmere.

Her ses flere billeder fra fotografering i dagplejen

Klar til at booke en gratis dagpleje fotografering? - så kontakt mig.