Om fotografen

Professionel fotograf med speciale i mennesker og events.

Mit navn er Brian Christensen. Jeg er professionel headshot og portrætfotograf. Mit udgangspunkt er Dronninglundi Nordjylland, men jeg tager gerne rundt i landet – eller sågar en tur til udlandet, hvis muligheden byder sig.  Jeg tager billeder “on location” eller i mit fotostudie i Dronninglund – og jeg gør det med humor, smil og latter. At få taget billeder af mig er hverken kedeligt eller formelt.

Sammen skaber vi de resultater som du ønsker at opnå med dine billeder!

Efter mange tusinde billeder i kassen, har jeg udviklet min stil og mit speciale.

Mit mål er at blive kendt for mine store passioner, som er headshot- og koncert / event fotografering.

Headshot billeder er en fantastisk stil, hvor små ændringer kan gøre en kæmpe forskel.

Jeg ser ofte folk komme ind i studiet og være meget skræmte og utrygge ved situationen, for derefter at forlade mig igen efter 1-2 timer og give mig et knus og sige at de føler sig mere selvsikre og at de aldrig har fået taget så gode billeder før. – den følelse jeg får indeni mig selv, kan slet ikke beskrives!

”Det handler ikke om at være smuk eller tynd. Det handler om at vise sig hvem du er. Jeg skaber den bedste version af dig!”

Med mere end 9 års erfaring i koncertfotografering i forbindelse med Grøn Koncert, fotografering til øvrige store koncerter, samt tidligere fast samarbejde med ishockeyklubben Aalborg Pirates, ligger mine spidskompetencer især også inden for event og koncert fotografering.

Som kunde vil du ikke kun få glæde af min erfaring som fotograf; mit iværksætteri har bidraget til stor viden om og erfaring inden for webdesign, SEO og markedsføring – og den erfaring kan du naturligvis også trække på i vores samarbejde.

Jeg har fotostudie / butik på Stationsvej 18 i Dronninglund, cirka 7 min. fra motorvejsafkørslen. Her i butikken finder duet bredt udvalg af de mange unikke produkter jeg kan tilbyde mine kunder, rammer og en print selv station, hvor du har mulighed for at printe dine egne dine fra din smartphone, memorycard og USB, samt få taget pasfoto.

Butikken har som udgangspunkt åben alle tirsdage, onsdage og torsdage fra kl 10-17, samt efter aftale. 

Du er meget velkommen til at kigge forbi butikken. Der er gratis kaffe og fri parkering lige udenfor døren.